Zarządzanie kontem PsychoSpace
Złóż żądanie usunięcia konta
Możesz zażądać usunięcia konta PsychoSpace i powiązanych operacyjnych danych osobowych. Nie musisz ponownie instalować aplikacji.
Najszybsza ścieżka: w aplikacji
- Otwórz Profil i ustawienia.
- Wybierz Konto, a następnie Usuń konto.
- Potwierdź żądanie, sprawdź jego status lub anuluj je w okresie karencji.
Co wydarzy się dalej
Zweryfikowane żądanie z aplikacji czeka 30 dni, aby można było je anulować.
W tym czasie dostęp do konta jest ograniczony do ekranu statusu usunięcia i wsparcia.
Przy formularzu internetowym wsparcie najpierw zweryfikuje tożsamość; wysłanie formularza nigdy nie usuwa konta automatycznie.
Postępowanie z danymi
Operacyjne dane konta są usuwane po zakończeniu procesu.
Część danych może wymagać zachowania lub anonimizacji, gdy wymagają tego prawo, bezpieczeństwo, przeciwdziałanie nadużyciom, księgowość lub obowiązki dotyczące dokumentacji medycznej. Szczegóły opisuje Polityka prywatności.
W razie pytań lub potrzeby pomocy z dostępnością skontaktuj się ze wsparciem przed wysłaniem żądania.